Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Χοιρινές μπριζόλες με τζίντζερ και σόγια σως

Χοιρινές μπριζόλες με τζίντζερ και σόγια σως



Υλικά

Για 4-6 άτομα

4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα
Χυμό από ένα λεμόνι
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τζίντζερ τριμμένο ή σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
2 κουταλιές της σούπας σόγια σως
1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο ή ηλιέλαιο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

 


 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, το μέλι, τη σόγια σως,  ηλιέλαιο, ελαιόλαδο  και χτυπήστε ελαφρά.
Κόβετε το λίπος από χοιρινή μπριζόλα σας και τοποθετήστε τις χοιρινές μπριζόλες σε μια αεροστεγώς σακούλα μαζί με το μείγμα τζίντζερ.

Σφραγίστε τη σακούλα και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Αφαιρέστε τη σακούλα από το ψυγείο 30 λεπτά πριν το ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι. Μαγειρέψτε σε τηγάνι για 10 λεπτά σε μέτρια εστία από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες με γραβιέρα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά