Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τηγανιτές πατάτες με γραβιέρα

Τηγανιτές πατάτες με γραβιέρα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
30 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
150 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό πατάτες σε ροδέλες
2 κρεμμύδια κομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο


 

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το βούτυρο με το λάδι και το κρεμμύδι με το σκόρδο και προσθέτουμε στο σοτάρισμα και τις πατάτες, τις οποίες προσέχουμε να ροδίσουν και από τις δύο μεριές.

Αλατίζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε τις πατάτες να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.

Λίγο αργότερα προσθέτουμε το πιπέρι, την γραβιέρα και το μαϊντανό και αφήνουμε για λίγο ακόμα ώσπου να λιώσουν τα τυριά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.2
(5 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά