Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Γαλέος κατσαρόλας με ρίγανη

Γαλέος κατσαρόλας με ρίγανη



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 1/2 κιλό γαλέος
1 φλιτζάνι λάδι
1-2 λεμόνια
1/2 κεφάλι σκόρδο
αλάτι, πιπέρι- λίγη ρίγανη
 


 

Εκτέλεση


Κόβετε το γαλέο σε μερίδες, τον πλένετε και τον αλατοπιπερώνετε, τον βάζετε σε σουπιερίτσα και του στύβετε επάνω τον χυμό των λεμονιών.

Βάζετε σε κατσαρόλα το λάδι, το σκόρδο ψιλοκομμένο, και τον γαλέο με το λεμόνι να βράσουν σε σιγανή φωτιά και να μείνει το ψάρι μόνο με το λάδι του.

Στο τέλος προσθέτετε και μισό κουταλάκι ρίγανη τριμμένη και σερβίρετε με σκορδαλιά απο πατάτα.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά