Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Γεμιστά μανιτάρια με πατάτα και ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά

Γεμιστά μανιτάρια με πατάτα και ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά



Υλικά

Για 2-4 άτομα

6 μανιτάρια Portobello
200 γραμμάρια φέτα
6 κουταλιές της σούπας ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά
3 πατάτες βραστές ψιλοκομμένες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδο σκόρδο λιωμένη
Ρίγανη
Πιπέρι
Αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο


 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες κομμένες σε κύβους για περίπου 25 λεπτά. Σε άλλο μπολ λιώνουμε τη φέτα μας και προσθέτουμε τη ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά, λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ένα. Στο τέλος αφού βράσουν και οι πατάτες τις λιώνουμε με ένα πιρούνι και τις προσθέτουμε στο μείγμα της φέτας και ντομάτας.

Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα γεμίζουμε με την γέμιση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση για περίπου 15 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω - κάτω.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4.2
(5 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά