Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Κρέπες διαίτης

κρέπες διαίτης



Υλικά

¼ της κούπας γάλα
¼ της κούπας αλέυρι βρώμης
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Λίγη ζαχαρίνη
 


 

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μούλτι το αλεύρι βρώμης, το γάλα, το αλάτι, τον κρόκο του αυγού, την κανέλα και τη ζαχαρίνη και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.



Το αφήνουμε για δέκα με δεκαπέντε λεπτά.



Μετά σε ένα τηγάνι χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καμία λιπαρή ουσία, ούτε βούτρο, ούτε λάδι, βάζουμε λίγο από το μείγμα και το απλώνουμε για να σχηματοποιήσουμε τις κρέπες μας.



Ψήνουμε από τη μια πλευρά και όταν πάρει καφέ χρώμα το γυρνάμε και από την άλλη πλευρά για 30 δευτερόλεπτα.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.4
(7 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά