Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ζύμες

0

Ένας εύκολος τρόπος να φτιάξετε ατομικά πιτσάκια με ζύμη σφολιάτα...


0

Θυμίζει πίτσα με μια ελαφριά, ελληνική γέμιση!

0


Ξεπλένουμε καλά τις ελιές με χλιαρό νερό.

0

Ή αλλιώς... παστουρμαδόπιτα!

0

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και ζυμώνουμε 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 6 λεπτά στη 4η ταχύτητα. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 35-40 λεπτά σκεπασμένη.

0

Γλυκιά, αφράτη, παραδοσιακή πίτα από καλαμποκάλευρο!

0

Τα ψωμάκια παρμεζάνας είναι ιδανικά για να συνοδέψτε το γεύμα σας

0

Αφράτες μπουκίτσες με τυρί για το μεσημεριανό σας

0

Αρχικά θα πρέπει να κοσκινίσουμε 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ένα μπολ.


0

Κεράστε τους φίλους σας ένα νόστιμο και αλμυρό κέικ γεμιστό με τυρί και πιπεριές

0

Εύκολη και γρήγορη πίτα για κεράσετε τους φίλους σας

0

Ανακατεύουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, τη μαγιά ( αφού τη διαλύσουμε σε λόγο χλιαρό νερό) και το αλάτι και προσθέτουμε το νερό και το ελαιόλαδο.

0

Βάζουμε 350 ml χλιαρό νερό σε ένα μπολ ανάδευσης και προσθέτουμε τη μαγιά, το ελαιόλαδο και 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα βότανα.

0

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με την ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το μισό τυρί. Προσθέτουμε λίγο - λίγο την μπύρα, ανακατεύοντας συνεχώς.

0

Ανακατεύουμε καλά το καλαμποκάλευρο και το χλιαρό νερό και προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά.

0

Για να διευκολυνθούμε ζητάμε από το φούρνο να μας δώσει 250 γραμμάρια έτοιμο ζυμάρι.

0

Μια πεντανόστιμη τυρόπιτα για όλες τις ώρες

0

Φτιάξτε εύκολα ατομικά ψωμάκια με έντονη μυρωδιά και γεύση

0

Δοκιμάστε το μαζί με το καφεδάκι σας για πρωινό

0

Φτιάξτε εύκολα ψωμάκια με έντονη γεύση και άρωμα παρμεζάνας και σκόρδου

Syndicate content