Ζελέ ρόδι με άρωμα τζίντζερ

by sidagi.gr
507 προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα
 
2 κούπες χυμό ρόδι
Σπόρια από ρόδι
1 φακελάκι σκόνη ζελατίνης
4 κουταλιές νερό
1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ

Εκτέλεση:

Γιορτινό και αρωματισμένο ζελέ ροδιού για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη ζελατίνης με το νερό και το αφήνουμε για 5 λεπτά να απορροφήσει το νερό. Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνουμε το χυμό ρόδι για 5 περίπου λεπτά. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το χυμό ρόδι και τη ζελατίνη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως.
 
Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια, προσθέτουμε λίγα σπόρια σε κάθε μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι το μείγμα να κρυώσει. Γαρνίρουμε με σπόρια από ρόδι!

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα