Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Αρνίσιο κότσι

Αρνίσιο κότσι



Υλικά

4 αρνίσια κότσια
6 αστεροειδείς γλυκάνισους
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
400 γραμμάρια γλυκιά κολοκύθα κομμένη σε κύβους
1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρούς κύβους
2 σκελίδες σκόρδο
70 ml λευκό ξηρό κρασί
120 ml ελαιόλαδο
 


 

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας για να φύγουν τα αίματα και το καθαρίζουμε από τα λίπη.


Θα χρησιμοποιήσουμε μια κατσαρόλα για να σοτάρουμε το κρέας και τα υπόλοιπα υλικά.
 

Ζεσταίνουμε 120 ml ελαιόλαδο.
 

Σοτάρουμε τα αρνίσια κότσια σε δυνατή φωτιά.
 

Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα την κολοκύθα, τις ροδέλες καρότου,το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε και αυτά.
 

Μόλις μαλακώσουν,χαμηλώνουμε τη φωτιά και σβήνουμε το λευκό κρασί.


Όταν απορροφηθεί το κρασί και εξατμιστεί,ρίχνουμε νερό και καλύπτουμε την επιφάνεια του κρέατος.


Προσθέτουμε τους γλυκάνισους.


Αφήνουμε το αρνί να βράσει για 30 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
 

Λίγο πριν το τέλος του βρασμού αλατοποιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Με αυτά τα υλικά θα βγουν μερίδες για 4 άτομα.
 

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά