Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Tip για φρέσκα βότανα

Tip για φρέσκα βότανα



Υλικά

Ελαιόλαδο
Παγοθήκη
Βότανα ψιλοκομμένμα (θυμάρι, δεντρολίβανο, άνηθος κτλπ)


 

Εκτέλεση

Διαλέξτε μια καθαρή και στεγνή παγοθήκη. Στη συνέχεια πλένετε και ψιλοκόβετε τα βότανα. Με χαρτί κουζίνας στεγνώνετε τα βότανα και τα τοποθετείτε ψιλοκομμένα μέσα στις παγοθήκες. Έπειτα γεμίζετε τις παγοθήκες με ελαιόλαδο μέχρι να καλύψει τα βότανα και μετά αποθηκεύετε στη κατάψυξη.

Με αυτό τον τρόπο κάθε φορά που θα θελήσετε να βάλετε φρέσκα βότανα στο φαγητό σας, δεν έχετε παρά να ρίξτε το "παγάκι λαδιού με βότανα" στο φαγητό που μαγειρεύετε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(7 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά