Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σουβλάκια με κεμπάπ σόγιας Fytro

Σουβλάκια με κεμπάπ σόγιας Fytro



Υλικά

Για 2-4 άτομα

200 γραμμάρια κεμπάπ σόγιας Fytro
1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας σόγια σος
χυμό από ένα λεμόνι η δύο ανάλογα το μέγεθος
1/2 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι
1 κουταλιά της σούπας λιωμένο σκόρδο
αλάτι -πιπέρι
8 καλαμάκια για σουβλάκια


 

Εκτέλεση


Βράζουμε σε δυνατή εστία τα κεμπάπ σόγιας Fytro για 10 λεπτά και μετά τα στύβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας. Περνάμε τα κεμπάπ σόγιας Fytro μέσα από τα ξύλινα στα σουβλάκια.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα ταψί, ανακατεύουμε και βάζουμε τα σουβλάκια, τα μαρινάρουμε  για 2 ώρες.

Στη συνέχεια ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου στη (τρίτη σκάλα θερμοκρασίας) για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά η σε ψησταριά με κάρβουνα για 5 λεπτά ή  μέχρι να πάρουν χρώμα, κατά την διάρκεια του ψησίματος αλείφουμε με ένα πινέλο τα κεμπάπ σόγιας Fytro με την μαρινάδα τους. Τέλος αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

 

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4.7
(10 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά