Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σούπα με λάχανο και ρύζι

Σούπα με λάχανο και ρύζι



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 λάχανο
3 κουταλιές της σούπας ρύζι
1 κρεμμύδι
1 κύβος ζωμός κρέας εμπορίου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού κοφτή κανέλα
 


 

Εκτέλεση

Παίρνουμε το λάχανο, το ψιλοκόβουμε και το σοτάρουμε με το κρεμμύδι και το λάδι. Προσθέτουμε το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι, 5 κούπες νερό και τον κύβο του κρέατος.

Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 25 λεπτά και προσθέτουμε κανέλα.

Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.3
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά