Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σούπα με κόκκινο λάχανο

Σούπα με κόκκινο λάχανο



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 μικρό κόκκινο λάχανο
1 κρεμμύδι τριμμένο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ρύζι
κανέλα
1 κύβο ζωμό κρέατος


 

Εκτέλεση

Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε το λάχανο και βγάζουμε τα πολύ σκληρά μέρη.

Το βάζουμε σε κατσαρόλα με το κρεμμύδι και το λάδι να σοταριστεί λίγο ρίχνουμε το ρύζι το αλάτι το πιπέρι και 5 φλιτζάνια νερό με 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου ή κρέας.

Το αφήνουμε να βράσει περίπου 20 με 25 λεπτά και το σερβίρουμε πασπαλισμένο με κανέλα.

Σερβίρεται με φρέσκια λαγάνα!


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά