Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Παραδοσιακή φασολάδα

Παραδοσιακή φασολάδα



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 σκελίδα σκόρδο
λίγο θυμάρι
200 γραμμάρια λάδι
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό φασόλια ξερά
350 γραμμάρια ψιλοκομμένα καρότα, σέλινο, κρεμμύδι
3-4 ντομάτες κόκκινες, ψιλοκομμένες και ξεφλουδισμένες
Φέτα και μαϊντανό για σερβίρισμα


 

Εκτέλεση

Από βραδύς βάζετε τα φασόλια στο νερό να μαλακώσουν.
Την επόμενη τα στραγγίζετε, τα ξεπλένεται και τα βάζετε με κρύο νερό να βράσουν. Προσθέτετε τα χορταρικά. το καρότο, σέλινο, κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι,τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν επί 30 λεπτά.

Αν χρειαστεί, προσθέτετε λίγο νερό ακόμη. Αφήνετε να αποτελειώσει το βράσιμο της και τη σερβίρετε ζεστή. Σερβίρουμε με φέτα και φρέσκο ψωμί.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά