Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Κακαβιά

Κακαβιά



Υλικά

Για 2-4 άτομα

Δύο κιλά μικρά διαφορετικά ψάρια
Τρεις πατάτες
Δύο κρεμμύδια
Ένα λεμόνι
Σέλινο
Μαϊντανός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


 

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σέλινο, το μαϊντανό και τις πατάτες και τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 15  λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα ψάρια μας ολόκληρα και αφήνουμε να βράσουν για άλλα 15 λεπτά περίπου. Λίγο πριν κατεβάσουμε τη σούπα από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και αφήνουμε τη σούπα στη σβησμένη φωτιά για τρία ακόμα λεπτά. Ανακατεύουμε κουνώντας την κατσαρόλα, χωρίς κουτάλα, για να μη διαλυθούν τα ψάρια.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά