Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σως τσένταρ

Σως τσένταρ



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 κούπα τριμμένο τσένταρ
1 1/2 κούπα γάλα\
1 κουταλιά αλεύρι
2 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι


 

Εκτέλεση

Σε ένα άλλο κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο επίσης σε χαμηλή φωτιά και αφού λιώσει τελείως προσθέτουμε το αλεύρι και τα χτυπάμε με το χτυπητήρι. Αφήνουμε για 2 λεπτά στην φωτιά. Ρίχνουμε το γάλα μέσα στο βούτυρο και το αλεύρι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να γίνει πηχτό.

Βγάζουμε από το μάτι και προσθέτουμε μια μικρή ποσότητα τσένταρ. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει τελείως και προσθέτουμε άλλη μια μικρή ποσότητα τσένταρ. Ανακατεύουμε ξανά και κάνουμε το ίδιο μέχρι να προσθέσουμε όλο το τσένταρ. Προσθέτουμε τέλος αλάτι και πιπέρι.

Συνοδέψτε το με κριτσίνια με τυρί.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.5
(6 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά