Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σάλτσα πικάντ

Σάλτσα πικάντ



Υλικά

Για 6-8 άτομα

μισή κουταλιά σούπας εστραγκόν ή μαϊντανός ψιλός
μια πρέζα πιπέρι καγέν
ένα κομματάκι φρέσκο βούτυρο
μισό κιλό σάλτσα εσπανιόλ
80 γραμμάρια τουρσιά ή αγγουράκια
μισό ποτήρι ξύδι


 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε για 10 λεπτά την εσπανιόλ μαζί με το ξύδι. Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα τουρσιά και το πιπέρι, αφήνουμε να πάρει βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Προσθέτουμε το εστραγκόν (ή το μαϊντανό) και ένα κομμάτι φρέσκο βούτυρο και τη σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.8
(4 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά