Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σάλτσα ολλανταίζ

σάλτσα ολλανταίζ



Υλικά

3 κρόκοι αυγών
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
½ φλιτζάνι τσαγιού ζεστό φρέσκο βούτυρο
Πιπέρι καγιέν
Αλάτι
 


 

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους των αυγών, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε.



Βάζουμε το καπάκι και ανοιγοκλείνουμε το διακόπτη μια έως δύο φορές.



Γυρίζουμε το διακόπτη στη μεγάλη ταχύτητα και από τη τρύπα ρίχνοθμε αργά και σταδιακά το ζεστό βούτυρο.



Η σάλτσα ολλανταίζ σερβίρεται ζεστή.



Ταιριάζει με ψάρι, θαλασσινά και βραστά λαχανικά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά