Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σάλτσα μπρετόν

Σάλτσα μπρετόν



Υλικά

3 κρεμμύδια
30 γραμ. βούτυρο
Μισό ποτήρι ζωμό από κύβο, κονσομέ
Μισό ποτήρι άσπρο κρασί
1 ποτήρι σως μπεσαμέλ


 

Εκτέλεση

Σπιτική άσπρη σάλτσα που έχει ως βάση της την μπεσαμέλ!

 

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες, τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο και τα αφήνουμε να ζεσταθούν χωρίς να ροδίσουν. Προσθέτουμε το ζωμό, την μπεσαμέλ και μετά το κρασί.

 

Βράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε απαλά τη σάλτσα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά