Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σάλτσα Μπεαρνέζ

Σάλτσα Μπεαρνέζ



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1/2 φλιτζάνι ξύδι
2 κουταλιές εστραγκόν
2 αυγά, κρόκους
200 γραμμάρια βούτυρο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Πιπέρι


 

Εκτέλεση

Λαχταριστή σάλτσα με βελούδινη υφή για να συνοδέψτε με ψητά ή θαλασσινά Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το κρασί, το ξύδι, δύο κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το εστραγκόν μέχρι να δέσουν.

Ανακατεύουμε σιγά- σιγά τους κρόκους των αυγών. Όταν το μείγμα αρχίσει να πήζει προσθέτουμε το βούτυρο και το πιπέρι ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.5
(4 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά