Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σάλτσα μαδέρα

Σάλτσα μαδέρα



Υλικά

120 ml κρασί Μαδέρα
Μισό λίτρο σκούρο ζωμό κρέατος
100 γραμμάρια μανιτάρια λευκά
1 κρεμμύδι ξερό
100 γραμμάρια σέλερι
1/3 μάτσο θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
100 γραμμάρια βούτυρο
120 ml ηλιέλαιο
Αλάτι
Pιπέρι


 

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και τα μανιτάρια.

Σοτάρουμε στο ηλιέλαιο το κρεμμύδι, το σέλερι και τα μανιτάρια για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και περιχύνουμε το ζωμό. Καρυκεύουμε με το θυμάρι και τη δάφνη και αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε.

 

Σουρώνουμε τη σάλτσα με ψιλή σίτα και την τοποθετούμε στο μπολ  ενώ προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.7
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά