Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σάλτσα λαδιού με κρόκο Κοζάνης

Σάλτσα λαδιού με κρόκο Κοζάνης



Υλικά

Ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο

Χυμός από ένα λεμόνι

Ένα γραμμάριο κρόκος Κοζάνης

Μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι

Αλάτι

Πιπέρι


 

Εκτέλεση

Βάζουμε τον κρόκο Κοζάνης σε ¼ του φλιτζανιού χλιαρό νερό για 3 λεπτά. Παίρνουμε μία λεκάνη και ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τον διαλυμένο σε χλιαρό νερό κρόκο, το ελαιόλαδο και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.


Προσθέτουμε αλάτι και φρέσκο πιπέρι και το διατηρούμε στο ψυγείο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά