Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σάλτσα βατόμουρου

Σάλτσα βατόμουρου



Υλικά

Υλικά για 3 άτομα

 

100 γραμμάρια βατόμουρα
Μισό ποτήρι λευκό κρασί
2 κρεμμύδια σε φέτες
50 γραμμάρια βούτυρο
1 φλιτζάνι ζωμό κρέατος
1 κουταλάκι ζάχαρη
Αλάτι 
Πιπέρι
 


 

Εκτέλεση

Η ιδανική επιλογή σάλτσας για το κρέας και ιδιαίτερα για το κυνήγι!

 

Βράζουμε τα βατόμουρα μέσα στο κρασί μέχρι να συρρικνωθούν στο μισό. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν αλλά δεν τα αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν. Προσθέτουμε στα κρεμμύδια το ζωμό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τέλος τα βατόμουρα, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.7
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά