Σάλτσα aioli

by sidagi.gr
941 προβολές

Υλικά:

5 σκελίδες σκόρδο 
1 κρόκο αυγού 
1 πατάτα βρασμένη 
Mισό λεμόνι 
250 γρ. ελαιόλαδο 
Aλάτι 
Πιπέρι 

Εκτέλεση:

Θυμίζει σκορδαλιά αλλά δεν είναι! Συνοδεύει λευκό κρέας και ψάρι!

 

Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα, προσθέτουμε διαδοχικά τη ζεστή πατάτα και τον κρόκο, χτυπώντας συνέχεια στο γουδί κι τέλος ρίχνουμε λίγο-λίγο το λάδι και το λεμόνι. 

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα