Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Πάστα σκόρδου

Πάστα σκόρδου



Υλικά

Αρκετά σκόρδα

Λίγο αλάτι

Λίγο λάδι


 

Εκτέλεση

Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.

 

Αφήνουμε τα σκόρδα σε νερό που βράζει  για 10 λεπτά και όταν τα βγάλουμε τα βάζουμε ζεστά σε μια σακούλα και τη δένουμε, αφήνοντας μέχρι να κρυώσουν.

 

Αφαιρούμε τη φλούδα και βάζουμε τις σκελίδες στο μουλτι μαζί με αλάτι και λίγο λάδι. Πολτοποιούμε και βάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια καλύπτοντας την επιφάνεια με λάδι. Διατηρούμε την πάστα στο ψυγείο.

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
3

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.6
(5 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά