Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Πάστα παντζαριού

Πάστα παντζαριού



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο)
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 πρέζα πρέζα ζάχαρη
2 - 3 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι

 


 

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το τζίντζερ, το τριμμένο παντζάρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και σε ένα μεσαίο μπολ και ανακατεύετε να ενωθούν τα υλικά. Προσθέστε αρκετό ξύδι. Το βάζουμε στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές δοχείο για έως 1 εβδομάδα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά