Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μους φέτας με κόκκινη πιπεριά

Μους φέτας με κόκκινη πιπεριά



Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 μέτριες κόκκινες πιπεριές , καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
225 γραμμάρια θρυμματισμένη φέτα (περίπου 1 1/2 φλιτζάνια)

 


 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το γκριλ του φούρνου και το βάζουμε στη μεσαία θερμοκρασία. Ραντίζουμε τις πιπεριές με ελαιόλαδο και πιπέρι, τις τοποθετούμε με την κόκκινη πλευρά προς τα κάτω στη σχάρα και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Μεταφέρετε τις πιπεριές σε ένα μπολ, καλύψτε σφιχτά με το πλαστικό καπάκι και αφήστε το μέχρι να κρυώσει αρκετά, για τουλάχιστον 20 λεπτά.

Αφαιρέστε τις πιπεριές από το μπολ, διατηρώντας όλα τα υγρά.
Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές και τις ρίχνετε σε ένα μπλέντερ προσθέστε τη φέτα, πιπέρι, το ζουμί από τις πιπεριές, το υπόλοιπο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Χτυπήστε τα στη δυνατή ταχύτητα του μπλέντερ μέχρι να γίνει αλοιφή το μείγμα περίπου 1 λεπτό. Σερβίρετε με φρυγανισμένες πίτες ή κράκερ.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά