Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Κρεμώδης σως από χαβιάρι

Κρεμώδης σως από χαβιάρι



Υλικά

200 ml κρέμα γάλακτος

Χυμός από μισό λάιμ

Αλάτι

Πιπέρι καγέν

Δύο κουταλιές της σούπας χαβιάρι

 


 

Εκτέλεση

Αφήνουμε να κρυώσει καλά η κρέμα γάλακτος και τη συνέχεια την ρίχνουμε σε ένα μπολ και τη χτυπάμε μέχρι να αρχίσει να πήζει. Προσθέτουμε τον χυμό λάιμ, το αλάτι και το καγιέν.

 

Αφήνουμε το μείγμα να τραβήξει για δέκα λεπτά. Λίγο πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε το χαβιάρι.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά