Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Αματριτσιάνα

Αματριτσιάνα



Υλικά

180 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
Δύο ντομάτες κομμένες σε κύβους
20 γραμμάρια λευκό κρασί
80 γραμμάρια μπέικον
Μία μικρή πιπεριά καυτερή
Ένα κρεμμύδι
Μισή κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


 

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο λάδι την ψιλοκομμένη πιπεριά μαζί με το μπέικον σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ύστερα από 2-3 λεπτά την ντομάτα κομμένη σε κύβους.

Σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και αφήνουμε λίγο να βράσουν.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά