Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σάλτσες

0

Βάζουμε τον κρόκο Κοζάνης σε ¼ του φλιτζανιού χλιαρό νερό για 3 λεπτά. Παίρνουμε μία λεκάνη και ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τον διαλυμένο σε χλιαρό νερό κρόκο

0

Σάλτσα από την Ιαπωνία που ταιριάζει απόλυτα με φτερούγες από κοτόπουλο!

0

Πλένουμε τις ντομάτες και αφειρούμε τη φλούδα τους.

0

Ταιριάζει πάρα πολύ με πικάντικες γαρίδες

0

Θυμίζει σκορδαλιά αλλά δεν είναι! Συνοδεύει λευκό κρέας και ψάρι!

0

Συνοδέψετε τα ψητά σας! Ταιριάζει απόλυτα!

0

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και την αφήνουμε στο ψυγείο για να δέσει.

0

Ιδιαίτερη γεύση που ταιριάζει θαυμάσια με κρεατικά και μακαρονάδες!

0

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και τα μανιτάρια.

0

Πεντανόστιμη σάλτσα μανιταριών για τα ζυμαρικά σας

0

Καθαρίζουμε, σπάμε και πλένουμε τα κόκαλα και στη συνέχεια καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε όλα τα λαχανικά.

0

Μα εύκολη σως με μοναδική γεύση που νοστιμίζει το κρέας μας!

0

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να ανακατευτούν και μετά βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μερικές ώρες.

0

Εύκολο ντιπ, συνοδέψτε το με κρακεράκια και τσιπς

0

Αρχικά βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και το ζεσταίνουμε.


0

Φτιάξτε ντιπ για το ψωμί σας σε 5 λεπτά

0

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά. Δένουμε την σάλτσα με αλεύρι, που το λιώνουμε σε ζεστό υγρό και το προσθέτουμε στη σάλτσα.

0

Αφήνουμε όλα τα υλικά να βράσουν σε μια κατσαρόλα και μετά χαμηλώσνουμε την θερμοκρασία και σιγοβράζουμε  μέχρι να δέσει η σάλτσα.

0

Γαρνίρετε τα παγωτά σας και ότι άλλο γλυκό επιθυμείτε

0

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι για λίγα λεπτά. Αν θέλουμε στη συνέχεια μπορούμε να αφαιρέσουμε τις ολόκληρες σκελίδες σκόρδου από τη σάλτσα.

Syndicate content