Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σάλτσες

0

Χρησιμοποιείτε για να μαρινάρετε κρεατικά σας

0

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο.


0

Ουίσκι και χυμός στο πιάτο σας...

0

Γαρνίρετε τα παγωτά σας και ότι άλλο γλυκό επιθυμείτε

0

Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους των αυγών, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε.


0

Παραδοσιακή κινέζικη σως teriyaki για να γαρνίρετε τα ψητά σας

0

Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Τραβάμε την κατσαρόλα από το μάτι και προσθέτουμε όλο το αλεύρι.

0

Βάζουμε τον κρόκο Κοζάνης σε ¼ του φλιτζανιού χλιαρό νερό για 3 λεπτά. Παίρνουμε μία λεκάνη και ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τον διαλυμένο σε χλιαρό νερό κρόκο

0

Σάλτσα από την Ιαπωνία που ταιριάζει απόλυτα με φτερούγες από κοτόπουλο!

0

Πλένουμε τις ντομάτες και αφειρούμε τη φλούδα τους.

0

Ταιριάζει πάρα πολύ με πικάντικες γαρίδες

0

Θυμίζει σκορδαλιά αλλά δεν είναι! Συνοδεύει λευκό κρέας και ψάρι!

0

Συνοδέψετε τα ψητά σας! Ταιριάζει απόλυτα!

0

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και την αφήνουμε στο ψυγείο για να δέσει.

0

Ιδιαίτερη γεύση που ταιριάζει θαυμάσια με κρεατικά και μακαρονάδες!

0

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και τα μανιτάρια.

0

Πεντανόστιμη σάλτσα μανιταριών για τα ζυμαρικά σας

0

Καθαρίζουμε, σπάμε και πλένουμε τα κόκαλα και στη συνέχεια καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε όλα τα λαχανικά.

0

Μα εύκολη σως με μοναδική γεύση που νοστιμίζει το κρέας μας!

0

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να ανακατευτούν και μετά βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μερικές ώρες.

Syndicate content