Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σαλάτα με πεπόνι, μοτσαρέλα και προσούτο

Σαλάτα με πεπόνι, μοτσαρέλα και προσούτο



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 ώριμο πεπόνι
2 φλιτζάνια bocconcini mozzarella (μπαλάκια μοτσαρέλας)
3 φέτες προσούτο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
¼ φλιτζάνι φρέσκα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
Χυμό από μισό λεμόνι φρεσκοστυμμένο
Αλάτι - πιπέρι


 

Εκτέλεση

Αφαιρέστε τους σπόρους από το πεπόνι και με ένα scoop μικρού μεγέθους αφαιρείτε τη σάρκα από το πεπόνι σε μπαλάκια.  Θα πρέπει να έχετε περίπου τρία φλιτζάνια από το πεπόνι.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το πεπόνι, μπαλάκια μοτσαρέλας, κομμένο προσούτο, και φύλλα μέντας. Προσθέστε το φρέσκο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά