Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σαλάτα με παντζάρια, αβοκάντο και ντρέσινγκ μουστάρδας

Σαλάτα με παντζάρια, αβοκάντο και ντρέσινγκ μουστάρδας



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 κουταλιά του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
1 βάζο παντζάρια τουρσί ή βρασμένα κομμένα σε λεπτές φέτες
2 ώριμα αβοκάντο κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα ντιζόν
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλατοπίπερο


 

Εκτέλεση

Χτυπάμε ελαφρά μαζί τη μουστάρδα και το ξύδι σε ένα μικρό μπολ, αλατοπιπερώνουμε, σιγά σιγά ρίχνουμε το ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνεχώς.

Κόβετε τα παντζάρια σε λεπτές φέτες μαζί με τα αβοκάντο. Βάζετε τις φέτες από παντζάρι σε μια στρογγυλή πιατέλα μαζί με το αβοκάντο. Ραντίστε με τη σάλτσα μουστάρδας, πασπαλίστε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά