Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σαλάτα με λουκάνικα και δυόσμο

Σαλάτα με λουκάνικα και δυόσμο



Υλικά

Για 2 άτομα


5 μεγάλα πικάντικα λουκάνικα
½ φλιτζάνι τσαγιού 125 ml κόκκινο κρασόξιδο
3 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
1 κουταλιά της σούπας δυόσμος σε κομματάκια


 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Τρυπάμε τα λουκάνικα με πιρούνι και τα ψήνετε 20 λεπτά ή ώσπου ψηθούν καλά. Τα αφήνετε στην άκρη, να κρυώσουν. Σε φαρδιά κατσαρόλα με καπάκι που εφαρμόζει καλά ανακατεύετε το κρασόξιδο με τη ζάχαρη. Ανακατεύετε σε χαμηλή θερμοκρασία, ώσπου να διαλυθεί η ζάχαρη. Ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι, σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 2 λεπτά. Βγάζετε από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσουν.
Τα σουρώνετε και κρατάτε ¼ (60 ml) από τον ζωμό που έβρασαν. Κόβετε τα λουκάνικα σε λεπτές ροδέλες και ανακατεύετε με τα σουρωμένα κρεμμύδια και τον δυόσμο.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
0

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.3
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά