Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σαλάτα με κριθαράκι, πιπεριές και ελιές

Σαλάτα με κριθαράκι, πιπεριές και ελιές



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1/2 κούπα κριθαράκι
14 ντοματίνια
150 γραμμάρια φέτα
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
20 ελιές θρούμπες
Θυμάρι
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


 

Εκτέλεση

Βράζουμε το κριθαράκι, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε στο δύο τα ντοματίνια.
Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια, τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.

Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε το κριθαράκι, τη φέτα, τις ελιές, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά