Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σαλάτα με κριθαράκι, ελιές και αγγούρι

Σαλάτα με κριθαράκι, ελιές και αγγούρι



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1/2 κούπα κριθαράκι
150 γραμμάρια φέτα
20 ελιές μαύρες καθαρισμένες
2 αγγουράκια ψιλοκομμένα
Θυμάρι
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


 

Εκτέλεση

Βράζουμε το κριθαράκι, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και καθαρίζουμε τα αγγούρια.
Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.

Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε τα ζυμαρικά, τη φέτα, τις ελιές, τα αγγουράκια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά