Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σαλάτα με κριθαράκι, αβοκάντο και τόνο

Σαλάτα με κριθαράκι, αβοκάντο και τόνο



Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για τη σαλάτα
1 κούπα κριθαράκι
2 κονσέρβες τόνο σε νερό
1 αβοκάντο κομμένο κύβους
100-120 γραμμάρια γραβιέρα σε κυβάκια
1 κούπα κρουτόν

Για την σως
1 κούπα μαγιονέζα
¾ κούπας κέτσαπ
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα


 

Εκτέλεση

Για τη σαλάτα
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι για 8 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.
Το βάζουμε σε σαλατιέρα.
Προσθέτουμε τον τόνο καλά στραγγισμένο, το αβοκάντο και το τυρί.

Για τη σως
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά της ώστε να ενσωματωθούν.
Περιχύνουμε με την σως την σαλάτα μας και ανακατεύουμε ώστε να καλύψει όλα τα υλικά στην σαλατιέρα.

Τελευταία προσθέτουμε τα κρουτόν.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά