Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σαλάτα με καλαμπόκι, αβοκάντο και ντοματίνια

Σαλάτα με καλαμπόκι, αβοκάντο και ντοματίνια



Υλικά

Για 2-4 άτομα

3 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι κατεψυγμένο
2 αβοκάντο όριμα - αποφλοιωμένα χωρίς κουκούτσια και κομμένο σε κύβους
5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά, με σπόρους και κομμένη σε κύβους
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
¼  κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
¼ φλιτζάνι τσαγιού ξίδι από κόκκινο κρασί
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
¼  φλιτζανιού φρέσκο χυμό λάιμ
αλάτι
μαύρο πιπέρι


 

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το καλαμπόκι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αρκετό νερό μέχρι να καλυφθεί και αφήνουμε να πάρει βράση.
Μαγειρεύουμε το καλαμπόκι για περίπου 5 λεπτά. Στραγγίζετε και ρίχνετε από πάνω κρύο νερό.

Τοποθετήστε το καλαμπόκι σε ένα μέτριο μπολ. Ανακατέψτε το αβοκάντο, ντοματίνια, κρεμμύδι, πιπεριά και το σκόρδο.
Προσθέστε το κύμινο, το κόκκινο πιπέρι, και ρίγανη. Ανακατέψτε το ξύδι, το ελαιόλαδο και χυμό λάιμ.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.7
(6 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά