Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Παντζαροσαλάτα

Παντζαροσαλάτα



Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 πρέζα αλάτι
4 παντζάρια βρασμένα
4 καρότα


 

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βράζουμε τους βολβούς από τα παντζάρια για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στο τρίφτη παίρνουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στην χοντρή επιφάνεια. Όταν είναι έτοιμα τα παντζάρια μας , τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα τρίβουμε και αυτά.

Τα βάζουμε σε ένα μπολ ίση ποσότητα από τριμμένα παντζάρια και τα καρότα και αλατίζουμε.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε ίσες ποσότητες μαγιονέζα με γιαούρτι.

Ενώνουμε τα δύο μείγματα ανακατεύοντας απαλά.
Φυλάσσουμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4.3
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά