Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Κοτοσαλάτα με σέλερι και καλαμπόκι

Κοτοσαλάτα με σέλερι και καλαμπόκι



Υλικά

Για 4-6 άτομα

400 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 ξινόμηλα
200 γραμμάρια γραβιέρα
Σέλερι
2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα


 

Εκτέλεση

Βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλο στο γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία και τα ψήνουμε για 10 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα ξινόμηλα και τα βάζουμε ε ένα μπολ.

Προσθέτουμε το ψαχνό του βρασμένου κοτόπουλου σε κομμάτια, το σέλερι (για το σέλερι πετάμε το πράσινο μέρος και 3 εξωτερικά φύλλα και κρατάμε το λευκό που έχει όλη τη γεύση) και τη γραβιέρα. Περιχύνουμε με μαγιονέζα και το καλαμπόκι.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά