Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Καβουροσαλάτα

Καβουροσαλάτα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

Για τη σαλάτα
1 συσκευασία στικ καβουρόψιχας
1 μικρό αγγουράκι κομμένο σε φέτες
1 τριμμένο καρότο
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε κυβάκια
1 πατάτα βρασμένη κομμένη σε κύβάκια (προαιρετικά)
3 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη

Για τη σως
2 κουταλιές της σούπα μαγιονέζα
1 ½ κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλιά του γλυκού λάδι
1 κουταλιά του γλυκού ουίσκι

Για το σερβίρισμα
3 πιπεριές κόκκινες, πορτοκαλί κομμένες στη μέση


 

Εκτέλεση

Για τη σαλάτα
Ξεπαγώνουμε την καβουρόψιχα αν την είχαμε στην κατάψυξη. Στη συνέχεια σε ξύλο κοπής κόβουμε σε μικρά κομματάκια την καβουρόψιχα, το αγγουράκι, τις πιπεριές και την βραστή πατάτα.

Για την πατάτα την καθαρίζουμε και την κόβουμε σε κύβους και την βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά.

Για τη  σως
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της σος και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Έπειτα ενώνουμε με τη σαλάτα και σερβίρουμε με λίγο μαϊντανό και κάππαρη.

Για το σερβίρισμα
Παίρνουμε 3 πιπεριές κόκκινες και πορτοκαλί, τις κόβουμε στη μέση και τις γεμίζουμε με την καβουροσαλάτα. Σερβίρουμε την σαλάτα σε κάθε πιάτο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4
(5 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά