Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Γεμιστά αβοκάντο με καβουροσαλάτα

Γεμιστά αβοκάντο με καβουροσαλάτα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

Για τη σαλάτα
1 συσκευασία στικ καβουρόψιχας
1 μικρό αγγουράκι κομμένο σε φέτες
1 τριμμένο καρότο
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε κυβάκια
1 πατάτα βρασμένη κομμένη σε κύβάκια (προαιρετικά)
3 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη

Για τη σως
2 κουταλιές της σούπα μαγιονέζα
1 ½ κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλιά του γλυκού λάδι
1 κουταλιά του γλυκού ουίσκι

Για το σερβίρισμα
2 αβοκάντο καμμένα στη μέση


 

Εκτέλεση

Για τη σαλάτα
Ξεπαγώνουμε την καβουρόψιχα αν την είχαμε στην κατάψυξη. Στη συνέχεια σε ξύλο κοπής κόβουμε σε μικρά κομματάκια την καβουρόψιχα, το αγγουράκι, τις πιπεριές και την βραστή πατάτα.

Για την πατάτα την καθαρίζουμε και την κόβουμε σε κύβους και την βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά.

Για τη  σως
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της σος και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Έπειτα ενώνουμε με τη σαλάτα και σερβίρουμε με λίγο μαϊντανό και κάππαρη.
Για το σερβίρισμα

Παίρνουμε 2 αβοκάντο και τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε το κουκούτσι και γεμίζουμε με την καβουροσαλάτα. Αφήνουμε λίγο στο ψυγείο και σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά