Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σοκολατένια cake pops

Σοκολατένια cake pops



Υλικά

Για 2-4 άτομα

4 φλιτζάνια ψίχουλα από κέικ (περίπου 340 γραμμάρια)
1/4 φλιτζανιού παγωμένη σφικτή κρέμα σαντιγί
1 φλιτζάνι ινδική καρύδα ψίχα για την επικάλυψη
225 γραμμάρια λιωμένη κουβερτούρα σε σταγόνες
Μπαστούνια ξύλινα ή πλαστικά


 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ψιχουλιάζουμε το κέικ και το θρυμματίζουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την παγωμένη σαντιγί και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Με τις παλάμες μας κάνουμε το μείγμα μπαλάκια και τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Ταυτόχρονα βάζουμε την ψίχα ινδικής καρύδας σε ένα μπολάκι. Ζεσταίνουμε την  σοκολάτα κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα.

Έπειτα βγάζουμε τα μπαλάκια κέικ από το ψυγείο. Περνάμε το κάθε κορυφή από το ξυλάκι μέσα στη σοκολάτα και μετά καρφώνουμε τα μπαλάκια κέικ, τα περνάμε από το μείγμα σοκολάτας και τα καλύπτουμε με την ινδική καρύδα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά