Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Rainbow fudge penutbutter

Rainbow fudge penutbutter



Υλικά

Για 4-6 άτομα

3 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη
¾ φλιτζάνια ανάλατο βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
1 φλιτζάνι κρέμα  γάλακτος 35 % λιπαρά
2 φλιτζάνια  λευκή σοκολάτα
1 βάζο (170 γραμμάρια) κρέμα Marshmallow
¾ φλιτζανιού φυστικοβούτυρο

Για το χρώμα
1 συσκευασία από χρώματα ζαχαροπλαστικής (κόκκινο, μπλέ, πράσινο, κίτρινο)
4 μπολ


 

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί στρώνετε ένα αλουμινόχαρτο ή μεμβράνη.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε την κρυσταλλική ζάχαρη σε μέτρια φωτιά, το βούτυρο, το αλάτι και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Όταν το μείγμα αρχίζει και βράζει ανακατεύετε συνεχώς για 4 λεπτά  και αφαιρέστε από την εστία.

Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με την κρέμα marshmallow, το φυστικοβούτυρο και ανακατεύετε ελαφρά για 2 λεπτά.
Ενώνετε το μείγμα της κατσαρόλας με το μείγμα του φυστικοβούτυρου και ανακατεύετε απαλά. Αδειάζετε το μείγμα σε 4 μπολ και ρίχνετε από 3 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής σε κάθε μπολ (στο πρώτο μπολ κόκκινο, μετά πράσινο, μπλε, κίτρινο). Παίρνετε ένα ταψί και το καλύπτετε με μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο. Στην συνέχεια ρίχνετε το μείγμα του φοντάν με τη σειρά των μπολ κάθε χρώματος, με ένα μαχαιράκι κάνετε νερά και αποθηκεύετε για 3 ώρες στο ψυγείο.

Στη συνέχεια βγάζετε το φοντάν από το ψυγείο και το κόβετε σε κύβους.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά