Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ακτινίδια με επικάλυψη σοκολάτας

Ακτινίδια με επικάλυψη σοκολάτας



Υλικά

Για 2-4 άτομα

6 μεγάλα ακτινίδια αποφλοιωμένα, κομμένα σε φέτες 2 εκ.
1 φλιτζάνι μαύρη σοκολάτα  κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζάνι λάδι καρύδας
Ξυλάκια για γλειφιτζούρια


 

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα ακτινίδια και αφαιρείτε τις 2 άκρες τους. Κόψτε τα ξεφλουδισμένα ακτινίδια σε φέτες και τοποθετείτε ένα ξυλάκι σε κάθε φέτα από το ακτινίδιο. Τοποθετήστε τα σε ένα δίσκο με επένδυση από λαδόκολλα και αφήνετε να παγώσουν καλά στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
 
Σε ένα γυάλινο μπολ, λιώνετε την σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας σε μπεν μαρί με νερό που σιγοβράζει.  
Βουτήξτε κάθε ακτινίδιο στη λιωμένη σοκολάτα. Η σοκολάτα θα σκληρύνει μέσα σε λίγα λεπτά . Βάζετε στο ψυγείο πριν τα καταναλώσετε.

 

Πηγή : www.showfoodchef.com
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά