Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ζαμπονοκασερόπιτα

Ζαμπονοκασερόπιτα



Υλικά

Για 2 άτομα

3 αυγά
1/4 τυρί του κιλού φέτα
1/4 του κιλού κασέρι της αρεσκείας μας
300 γραμμάρια ζαμπόν κομμένο σε κύβους
1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι (όχι αλάτι)
1 κιλό φύλλο σφολιάτας έτοιμο ή παρασκευάστε τη δική σας ζύμη για φύλλο σφολιάτας
λίγη μαργαρίνη για το άλειμμα του ταψιού


 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ τρίβουμε με το χοντρό τρίφτη το κασέρι και τη φέτα.
Προσθέτουμε το ζαμπόν, το πιπέρι, τα αυγά και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.

Αλείφουμε με λίγη μαργαρίνη το ταψί, τοποθετούμε τη μισή σφολιάτα και στρώνουμε το μείγμα των τυριών.
Από πάνω βάζουμε την άλλη μισή σφολιάτα και την αλείφουμε με νερό.

Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο, στον αέρα, για περίπου 25-30 λεπτά. Χαράζουμε την πίτα λίγο πριν ψηθεί.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.9
(7 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά