Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τζατζίκι

τζατζίκι



Υλικά

½ κιλό γιαούρτι
¾ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 αγγούρι
3 σκέλίδες σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι

 


 

Εκτέλεση

Παίρνουμε έναν τρίφτη και περνάμε από το χονδρό μέρος του το σκόρδο.
Από το χονδρό μέρος του τρίφτη, τρίβουμε και το αγγούρι και το στραγγίζουμε ώστε να φύγουν τα ζουμιά του.


Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι και προσθέτουμε το αγγούρι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά.


Αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο να παγώσει και το τζατζίκι μας είναι έτοιμο.

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.7
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά