Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τσιπς γλυκοπατάτας

Τσιπς γλυκοπατάτας



Υλικά

Για 2-5

1 μέτρια γλυκοπατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι πάπρικα
1/4 κουταλάκι αλάτι

 


 

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθετούμε μια σχάρα στη μέση του φούρνου.

Κόβουμε τη γλυκοπατάτα σε πολύ λεπτές ροδέλες (1/16 ίντσα, χρησιμοποιήσετε ένα μαντολίνο, αν έχετε) και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέστε το λάδι, την πάπρικα, το αλάτι και ανακατεύουμε με τα χέρια.

Τοποθετήστε τις φέτες σε μία στρώση στις 2 λαδόκολλες, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.
Ψήστε ένα φύλλο λαδόκολλας τη φορά μέχρι τα άκρα των τσιπ διπλώσουν το σώμα τους και να έχουν ροδίσει, ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά και είναι έτοιμα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά