Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τσικνίζουμε με συκωταριά στο τηγάνι

Τσικνίζουμε με συκωταριά στο τηγάνι



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό αρνίσια συκωταριά
1/2 φλιτζάνι νερό

 


 

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τη συκωταριά και την αφήνουμε να στραγγίσει. Την κόβουμε σε κομματάκια και τη βάζουμε σ' ένα βαθύ τηγάνι με το νερό για να βράσει σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά. Την ξαφρίζουμε.

 Δυναμώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο, αλάτι και μπόλικο πιπέρι. Την αφήνουμε για 10 λεπτά να μαγειρευτεί καλά, ανακατεύοντας συχνά. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε τη ρίγανη και το λευκό κρασί. Την αφήνουμε να μαγειρευτεί για άλλα 5 λεπτά και την σερβίρουμε.

Σερβίρουμε με χταπόδι με κοφτό μακαρόνι!!


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.1
(7 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά