Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τορτίγιας με ζαμπόν, τυρί και φέτα

Τορτίγιας με ζαμπόν, τυρί και φέτα



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
4 φέτες τορτίγιας χωρίς λιπαρά
4 φέτες ζαμπόν και τυρί
1/2 φλιτζάνι (60 γραμμάρια) τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι κομμένο σε κύβους ντομάτας
Μαρούλι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1/4 φλυτζάνι (30 γρμμάρια) θρυμματισμένη φέτα


 

Εκτέλεση

Τοποθετούμε κάθε πίτα τορτίγιας στο πάγκο της κουζίνας και πασπαλίζουμε με 1/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα. Ρίχνουμε και 1/4 φλιτζάνι ντομάτα, 2 κουταλιές ελιές, φέτα 2 κουταλιές της σούπας, 1 φέτα ζαμπόν και τυρί, 1 φύλλο μαρούλι, προσεκτικά τυλίγουμε τη τορτιγια.

Τοποθετούμε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και  τις κόβουμε στο μισό χρησιμοποιώντας ένα οδοντωτό μαχαίρι. Επαναλάβετε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά