Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τορτίγιας με φέτα, ελιές και ντομάτα

Τορτίγιας με φέτα, ελιές και ντομάτα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

2  κουταλιές σούπας τονοσαλάτα για κάθε τορτίγια
6  πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
150 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
2 αγγουράκια κομμένα σε φέτες
1 κουταλιά της σούπας ελιές για κάθε τορτίγια
6  φύλλα μαρουλιού


 

Εκτέλεση

Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε τη τονοσαλάτα σε κάθε πίτα τορτίγιας.

Προσθέτουμε από 2 φέτες ντομάτας σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες αγγούρι, 2 κουταλιές της σούπας φέτα, 2 κουταλιές της σούπας ελιές. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά