Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τηγανιτά αβοκάντο

Τηγανιτά αβοκάντο



Υλικά

Για 4-6 άτομα

αλάτι, πιπέρι
5 ώριμα αβοκάντο κομμένα σε λεπτές φέτες
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μπύρα


 

Εκτέλεση

Παίρνουμε τα αβοκάντο και τα κόβουμε στη μέση, βγάζουμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα εσωτερικά. Κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και την μπύρα, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει παχύρρευστο το κουρκούτι.

Κατόπιν ρίχνουμε μέσα τα αβοκάντο και αμέσως μετά βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Τηγανίζουμε λίγα αβοκάντο κάθε φορά και τα γυρνάμε για να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν το επιπλέον λάδι τους. Σερβίρουμε με σως γιαουρτιού.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.7
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά